Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кириленко кличе облради в наступ на Табачника

З закликом ініціювати позачергові сесії обласних рад, на яких схвалити звернення до президента, прем’єра й Верховної Ради з вимогою звільнення міністра освіти Дмитра Табачника звернувся до депутатів обласних рад голова партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко, – повідомила прес-служба «За Україну!».

 

Зокрема, у звернені зазначається, що  «той факт, що українську освіту, а отже – виховання майбутнього покоління українців, віддано в руки людини, яка зневажає українську мову, історію, національну ідентичність, є прямим викликом українському народу».

 

«12 березня я зареєстрував у Верховній Раді проект постанови «Про звільнення міністра освіти і науки України Табачника Д.В.» (№ 6183). Зрозуміло, що коаліція, уряд і президент Янукович намагатимуться  захищати цього міністра. Для його зняття потрібні рішучі й скоординовані дії всіх небайдужих людей. Такі дії під гаслом «Стоп Табачник!» вже розпочинаються по всій Україні», - йдеться у листі .

 

«Я переконаний, що позиція обласних рад відіграє далеко не останню роль у процесі усунення українофоба Табачника з міністерської посади», - переконаний В’ячеслав Кириленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ