Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кириленко пропонує Табачнику «просто подати у відставку»

"Депутатська група „За Україну!” зареєструвала проект постанови про звільнення українофоба Дмитра Табачника з посади Міністра освіти і науки". Про це журналістам заявив голова групи В’ячеслав Кириленко.

 

«Я від імені депутатської групи „За Україну!” вповноважений запросити Дмитра Табачника до відставки, поки не почалася та напруга, до якої призведе його діяльність на посаді Міністра освіти та науки”, - заявив В’ячеслав Кириленко. 

 

Він наголосив, що висловлювання і публікації Дмитра Табачника прямо заперечують територіальну цілісність України, принижують честь і гідність українського народу, закликають до рушення єдності української нації.

 

Голова групи „За Україну!” зазначив, що відставка Табачника може бути реалізована за умови послідовності тих членів Партії регіонів, котрі виступали проти його призначення гуманітарним віце-премєром і тих, які тепер займають в уряді посади вищі за Дмитра Табачника, і дуже недоброзичливо висловлювалися про нього. 

 

Голосування за відставку Табачника може бути абсолютно результативним. Але навіщо до цього дотягувати, - зауважив Кириленко: «Навіщо чекати, які слова скажуть викладацькі громади, студентські громади, освітянська громадськість. Навіщо чекати скасування незалежного тестування і функціонування української мови в освіті, коли можна запропонувати цьому – з дозволу сказати – міністру просто подати у відставку”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ