Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кисельов залишається в Україні і готує новий проект

Ведучий суспільно політичного ток-шоу «Велика політика» Євгеній Кисельов працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу.

Про це він особисто розказав «Телекритиці», однак відмовився уточнювати назву каналу та деталі нової програми.

Євгеній Кисельов не захотів коментувати появу на каналі «Інтер» нового ток-шоу Анни Безулик «Справедливість», але зазначив: «Я можу сказати лише одне - я уже давно, ще до нового року, дізнався про те, що «Інтер» вирішив запустити замість «Великої політики» ввечері у п'ятницю нову політичну програму з Анною Безулик у ролі ведучої. Можу сказати, що це було не моє рішення, а рішення власника та менеджменту каналу. У будь-якому ЗМІ вони мають право змінювати формат видання, верстку, наповнення, залучати нові програми, відмовлятись від старих. Коментувати це не можу і не вважаю за потрібне».

Колишній ведучий не захотів говорити про те, чи залишає він канал «Інтер». Раніше голова правління медіа групи «Інтер» Ярослав Порохняк зазначав, що Євгеній Кисельов працює у штаті каналу, а не за контрактом. Пан Кисельов запевнив «Телекритику», що лишається жити і працювати в України.

Як вже повідомляла «Телекритика», нове суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість» з Анною Безулик стартує на «Інтері» 25 січня і виходитиме одразу після «Подробностей» у слоті 20.35-22.35.

Нагадаємо, окрім «Великої політики» Євгеній Кисельов готував для «Інтера» ще низку документальних фільмів. Серед них стрічка про весілля принца Вільяма «Кейт і Вільям. Королівське весілля», про події помаранчевої революції «Майдан», про британську королеву Єлизавету ІІ «Невідома королева». У серпні 2012 року він заявляв про новий фільм «Отаманщина».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ