Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Ла Скала» готує виставку до 110-річчя Львівської опери. Чекають на подарунок і від Януковича

Міланський оперний театр «Ла Скала» спеціально до ювілею Львівського театру опери та балету готує спеціальний подарунок – виставку костюмів Марії Каллас, Енріко Карузо, Маттео Баттістіні. Про це сьогодні, 11 березня, повідомив художній керівник театру Тадей Едер.

 

Зокрема, до Львова прибуде виставка, яка налічуватиме 20 сценічних костюмів «Ла Скала». Усі відвідувачі театру зможуть їх оглянути.

 

Нагадаємо, що цього року Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької святкуватиме 110-річчя. «Хочу, щоб цей ювілей ми святкували двома театрами: нашим і київським. Зі столичної сцени хочу відзвітувати перед елітою країни», – розповів Тадей Едер.

 

Також у рамках святкування у Львівському національному музеї буде відкрито виставку, присвячену творчості Миколи Лисенка.

 

«Я особисто звернуся до Львівської обласної державної адміністрації, - розповів Тадей Едер. – Хочу, аби попросили Президента України, щоб святкування 110-річчя Львівської опери було прописане окремим рядком у Державному бюджеті».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ