Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ландік каже, що люди Єфремова готувались і знали, що Росія нападе

Екс-депутат Верховної Ради Володимир Ландік розповів, хто і коли допомагав розвалювати Україну і стояв у витоків створення терористичних організацій на Донбасі

Про це він розповів в ефірі Еспресо.TV.

"Я не те, що впевнений, я це знаю (своїми вухами чув і на власні очі бачив), саме голова ради, який поставлений був Єфремовим у Луганський облраді Голенко Валерій, перший із дрючками зустрічав бойовиків з Росії, оплачував автобуси. Вони їхали на кордон у Мілове, звідти він їх супроводжував і привозив. Це було 3 і 9 березня, коли обидва дні захоплювали обладміністрацію. Це з його команди", - згадав Ландік.

Також екс-депутат розповів, як колишній губернатор Луганщини Володимир Пристюк наказував йому не втручатися у цю справу і радив підтримати такі дії.

"У мене була особиста розмова вже з колишнім губернатором Пристюком Володимиром. Він мені в очі сказав, що "так, Росія зайде, вона далі піде, а ми будемо керувати, ти не шуми, не виступай проти нас, зрозумій, вибудовуйся з нами в одну струнку, будемо зустрічати". Вони готувалися, знали, постійно їздили в Ростов, Білгород", - розповів Володимир Ландік. 

Нагадаємо, раніше екс-депутат також повідомляв, що місцева влада допомагала терористам наближати Луганськ до "гуманітарної катастрофи".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ