Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лапи в офісі: 26 червня українці прийшли на роботу з собаками. Як це виглядає

Сьогодні, 26 червня, українці у багатьох містах прийшли до офісів з улюбленцями і викладають фото у соцмережі. Це старт всеукраїнської кампанії «Лапи в офісі». Соціальна ініціатива бренду преміум-харчування КЛУБ 4 ЛАПИ допомагає офісам українських компаній ставати дружніми до тварин.
Головний редактор Гал-інфо і його бульдог Спайк.

26 червня — Всесвітній день «Візьми собаку на роботу». Україна традиційно приєднується до акції. Засновники цієї ініціативи в Україні, компанія «Кормотех» і бренд преміум-харчування КЛУБ 4 ЛАПИ, цьогоріч започаткували соціальну кампанію із закликом до українських роботодавців ставати дружніми до собак. Проєкт «Лапи в офісі» допомагає українським компаніям зробити свої офіси дог-френдлі як частину корпоративної культури на постійній основі.

Через епідемію організатори не проводили попередньої реєстрації учасників. Тому в умовах карантину подія відбувається у форматі онлайн-флешмобу.

Українці у різних містах вийшли на роботу зі своїми улюбленцями. Учасники акції викладають фото з чотирилапими на робочих місцях у фейсбук та інстаграм з хештегами #лапивофісі та #обєднанілюбовю.

«Наша компанія щороку бере участь. Це одна з улюблених подій у працівників. Якби не карантин, сьогодні в офісі з нами було би близько десятьох собачок. Через епідемію більшість співробітників перейшли на роботу з дому, та навіть за таких умов у цей день в офісі з нами двоє песиків — Пушинка і бігль Будяк. Усі чудово проводять час. Панує товариська і продуктивна атмосфера. Якщо офіс дружній до собак, тут однозначно буде класно і людям», — розповідає Яна з львівської IT-компанії Symphony Solutions.

Вперше українці з собаками прийшли на роботу у 2013 році у Львові. А у 2019-му до ініціативи долучилось 550 компаній з 90 міст України.

«Завдяки домашнім улюбленцям усі ми — об'єднані любов'ю. Це наші компаньйони. Тому у сучасному світі собака в офісі — це не лише природньо, а й корисно. Науковці довели, що це позитивно впливає на робочу атмосферу та здоров’я працівників. Світові компанії роблять офіси, дружні до собак, частиною своєї корпоративної культури. Традиція брати улюбленців на роботу і таким чином робити офіси дог-френдлі наближає нас до найкращих у поводженні з тваринами практик у цивілізованому світі. Зі свого досвіду усім охочим ми раді допомогти перетворити офіси на дружні до собак», — говорить Катерина Ковалюк з компанії «Кормотех», засновниця акції «Візьми собаку на роботу» в Україні.

Усі, хто сьогодні викладає фото з собакою на робочому місці у фейсбуці або інстаграмі із хештегами #лапивофісі та #обєднанілюбовю візьмуть участь у розіграші подарунків від бренду преміум-харчування КЛУБ 4 ЛАПИ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ