Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ларрі Кінг про Азарова: добре виглядає, не "заморочується", був би успішним американським політиком

Відомий американський телеведучий Ларрі Кінг після інтерв'ю з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив, що той відверто розповів йому про відносини з Володимиром Путіним, про майбутні вибори в Україні, а також висловив свою думку стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це Ларрі Кінг розповів українським журналістам у понеділок у Києві після інтерв'ю з прем'єром.

"Це була наша перша зустріч. Він був дуже прямим, і я сказав дружині, що він був би успішним американським політиком", - зазначив Ларрі Кінг, повідомляє Кореспондент.

Відповідаючи на питання, на кого з відомих людей схожий Микола Азаров, американський тележурналіст сказав, що він нагадує 39-го президента США Джиммі Картера. "(В ньому) трохи від Джиммі Картера - добре виглядає, не "заморочується", з ним легко зустрітися", - пояснив Ларрі Кінг.

Він також зауважив, що Микола Азаров прямий і чесний чоловік з чудовими знаннями світових справ, особливо в галузі економіки.

"Він знає Тимошенко, вона йому подобається. І йому шкода, що так відбувається",- заявив Кінг.

Після цих слів Кінга журналісти засміялися. Він здивувався, чим викликана така реакція.

Також, за словами Кінга, Азаров охарактеризував главу уряду Росії і кандидата в президенти Володимира Путіна як людину, "з якою важко мати справу".

"Він (Азаров - ред.) сказав, що пан Путін людина, з якою дуже важко мати справу. Але Росія дуже важлива для України, і їм доведеться жити", - заявив Кінг.

Як повідомлялося, 6 жовтня Ларрі Кінг мав прилетіти до Києва для запису інтерв'ю з Азаровим, але через погіршення здоров'я переніс свій візит.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ