Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Латати дороги і хідники після «Львівводоканалу» будуть районні ЛШЕДи

ЛМКП «Львівводоканал» не проводитиме благоустрою території, яку розкопує для проведення ремонту чи заміни мереж. Цю функцію планують перекласти на районні Лінійні шляхово-експлуатаційні дільниці. Гроші на це шукають у міському бюджеті Львова. Про це сьогодні, 31 серпня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Донедавна питаннями благоустрою займався «Львівводоканал», і робив це не завжди достатньо якісно, адже це не є їх профіль. Ми перейдемо на іншу формулу - зараз ми цю функцію будемо передавати нашим районним ЛШЕДам і, я думаю, вони це робитимуть краще. Це питання, яке на сьогодні гостро поставлене перед усіма керівниками районів, - зазначив міський голова. - Для цього ми шукаємо додаткове фінансування у міському бюджеті».

Міський голова наголосив, що такі дії здійснюються у зв’язку з тим, що на підприємстві на сьогодні не має відповідних коштів. «Зараз «Львівводоканал» працює на межі своїх можливостей Бо від зміни тарифів минуло два роки. Зацей часбуло збільшено подачу води, а «Львівобленерго» підняло тарифи на 22%, а ціна для мешканців була незмінною. Тому бракує бігових коштів», - наголосив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ