Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛАЗ візьме участь у тендері на поставку 100 тролейбусів для Києва

Львівський  автомобільний завод візьме участь в тендері на поставку 100 тролейбусів  моделі ЛАЗ- Е291 для Києва. Про це сказав київський міський голова Олександр Омельченко на презентації в Києві  зчленованого 18-метрового тролейбуса ЛАЗ-Е291.
„У березні поточного року ми проведемо тендер на поставку для Києва 100 тролейбусів великої та надвеликої місткості. В тендері збирається взяти участь і «Львівський автомобільний завод» із моделлю ЛАЗ- Е291”, – сказав Олександр Омельченко.
Як зазначає  Олександр Омельченко, поставлений транспорт є дійсно цивілізований транспорт європейського  та світового рівня.  Як «Сіті-ЛАЗ», так і нові тролейбуси ЛАЗ-Е183 і 18-метровий ЛАЗ-Е291, характеризуються, насамперед, зручністю, високою якістю, комфортом і доступністю завдяки низькому рівню підлоги по всій довжині машини. Це гарантує зручність для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями.
В минулому році київський комунальний автопарк пасажирського транспорту поповнили 140 найновіших автобусів ЛАЗ-А183 СІТІ з низьким рівнем підлоги. Найближчим часом Київ  очікує партію тролейбусів ЛАЗ-Е183, створених на базі «Сіті-ЛАЗа». «Кияни сьогодні мають можливість оцінити високий рівень якості, безпеки та комфорту продукції «Львівського автомобільного заводу» автобусів, які «Київпастранс» закупив для столиці” – сказав Олександр Омельченко.
Перший тролейбус ЛАЗ-Е183 з низьким рівнем підлоги було презентовано 23 серпня 2005 року на відкритті станції «Бориспільська» Київського метрополітену. В жовтні 2005 року нова розробка пройшла випробування та сертифікацію  у Львові. ЛАЗ-Е183 проходив випробування у Києві, Запоріжжі, Миколаєві. Цей тролейбус переміг у тендері, що проводило КП «Київпастранс» на поставку для столиці 45 тролейбусів. Підписані контракти з Івано-Франківськом, Тернополем, Вінницею та Чернівцями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ