Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Лазаренко не повернеться в Україну: в цьому не зацікавлена Тимошенко, – політолог Фесенко

Повернення Лазаренка в Україну не відбудеться. Його заяви про повернення – це зондування грунту. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 13 листопада, заявив політолог Володимир Фесенко.

 

За його словами, у разі якщо Лазаренко все-таки повернеться в Україну, то проти нього реанімують старі кримінальні справи, як це обіцяв міністр МВС Юрій Луценко.

 

Не зацікавлена у поверненні Павла Лазаренка, на думку політолога, Юлія Тимошенко. Вона прекрасно розуміє, що фактор колишнього премєр-міністра будуть використовувати проти неї, незалежно від бажання самого Павла Лазаренка. Найбільше лобіювати повернення Лазаренка може його друг, голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко. Однак, Кириленко не піде проти волі Тимошенко.

 

Як зазначив Володимир Фесенко, зацікавлені у поверненні Павла Лазаренка можуть бути лише політичні опоненти Юлії Тимошенко. Водночас апологети повернення Лазаренка прекрасно розуміють, що технологічно справа про корупцію Лазаренка не принесе надто великих політичних дивідендів. Якщо суспільство забуло про плівки Мельниченка, то про справу Лазаренка – тим більше.     

 

Нагадаємо, нещодавно Павло Лазаренко оголосив про намір повернутися в Україну. У листопаді 2009 року американський суд розгляне питання про звільнення Лазаренка з-під варти у зв’язку із закінченням строку ув’язнення.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ