Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛАЗівці проситимуть у прем’єра державної підтримки галузі – Олена Муляк

Єдине, що проситимуть ЛАЗівці в прем’єр-міністра, – це державну підтримку галузі. Про це “Гал-info” повідомила прес-секретар ВАТ „ЛАЗ” Олена Муляк.
„Справді нам повідомили, що під час своєї поїздки до Львова Віктор Янукович відвідає ЛАЗ, проте про мету його візиту ми не знаємо. Ймовірно, що він ознайомиться з роботою ЗАТ «Завод комунального транспорту». Можливо, він огляне виробництво і ознайомиться з новим модельним рядом. Віктор Янукович відвідував підприємство і раніше, у 2003 році. Щодо того, які прохання будуть в підприємства, то ми проситимемо про державну підтримку галузі, оскільки наше підприємство виробляє громадський транспорт, закупівля якого фінансується з держбюджету. Основна проблема, яка в нас виникає, це затримка з оплатою продукції, а з рештою ми самі впораємося”, – зазначила Олена Муляк.
Нагадаємо, 30 січня на Львівщині очікують прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Це буде другий візит глави уряду в нашу область. Вперше він відвідав Львівщину ще за часів свого першого прем’єрства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ