Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лещенко про Корбана: рейдер, що підривав систему правосуддя, чекає від неї справедливості

"Він пожинає плоди системи правосуддя, яку сам багато років знищував у статусі "головного рейдера країни" - Корбан навіть хизувався цим статусом. Не забуваймо, що рейдерство завжди - підкреслюю, завжди! - будується на маніпульованих, нечесних чи просто куплених рішеннях суду", - написав на своїй сторінці в фейсбуці Сергій Лещенко.

"З Корбаном ситуація особлива ще й тому, що колись давно, 10 років тому він намагався долучитися до судового процесу над Павлом Лазаренком у США, апелюючи до того, що Лазаренко порушує режим домашнього арешту. Робив це, аби засадити Лазаренка якнайдовше та знищити "бізнес" Лазаренка в Україні. Тепер бумеранг повертається – Корбана хочуть позбавити домашнього арешту, аби знищити його як "політика" та "бізнесмена".

Висновок – не кидайся камінням, якщо дах скляний. Не займайся корупцією в судах, аби потім ця деформована система не зжерла тебе.

І щодо процесу над Корбаном. Окрім втраченої довіри до нього, також втрачено довіру до суду. "Судова реформа" в нинішньому вигляді дискредитувала сама себе. Все зайшло надто далеко, і наступний рік буде вирішальним для влади. Або перезавантаження уряду, генпрокурора та судів - або дострокові вибори", - написав народний депутат. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ