Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Леви» вдома отримали вольову перемогу над «Вінницькими Гайдамаками»

У домашньому матчі 35-го туру регулярної першості Професіональної хокейної ліги України львівські «Леви», поступившись у першому періоді, в підсумку взяли гору над «Вінницькими Гайдмаками» з рахунком 4:1. Тим самим п’яте коло змагань «червоно-чорні» закінчили на п’ятому місці, повідомила прес-служба ХК «Леви» (Львів).

Попередні два матчі на своєму льодовому майданчику «Леви» у «Гайдамак» виграли більш, ніж переконливо – 9:0 і 8:1. Сподівалися вболівальники львівської команди на щось подібне, або принаймні на перемогу, як то кажуть, малою кров’ю, і в звітній зустрічі. Та схоже, що подібні думки були до матчу і в головах деяких «левів». В підсумку, господарі таки вп’яте поспіль обіграли аутсайдера першості, але три очки далися їм з надмірною затратою як фізичних сил, так і нервових клітин.

У першому періоді гра у львів’ян відверто не пішла. Було надто багато сумбурних дій і мало осмисленого хокею. Тому й гостроти поблизу воріт гостей майже не виникало. А тут ще й захисники постійно «чудили». І після їхнього чергового ляпу Донован не встиг своєчасно зреагувати на кидок Остякова. В підсумку перша третина зустрічі несподівано закінчилася на користь «Гайдамак» – 0:1.

Зовсім іншу гру у виконанні «Левів» глядачі побачили у двох наступних двадцятихвилинках. Шайба практично не залишала зону вінничан, а їхній кіпер Єремєєв змушений був крутитися у рамці воріт, немов білка в колесі. І треба віддати йому належне, він не раз рятував свою команду від неприємностей. Але по два рази в кожному періоді шайба таки перетинала лінію воріт гостей. У другій третині матчу «дубль» оформив Буточнов, для якого це був лише другий поєдинок у складі «Левів». А в заключному періоді спочатку Сидоров та згодом Расторгуєв реалізували чисельну перевагу у два гравці. Наприкінці зустрічі вп’ятьох проти трьох вже грали «Гайдамаки», але Горєлов зумів відстояти свої ворота. Тож фінальна сирена зафіксувала перемогу «Левів» з рахунком 4:1.

«Леви» (Львів) – «Вінницькі Гайдамаки» – 4:1 (0:14 2:0; 2:0). 30 січня 2012 року. Новояворівськ. Льодова Арена. Початок 19:00. 310 глядачів

Шайби заинули: 0:1. Остяков (Єловиков, Сачко, 14:28); 1:1. Буточнов (Мадера, Гончаров, 28:18); 2:1. Буточнов (Мадера, Гончаров, 32:14); 3:1. Сидоров (Булгаков, 44:27 – у більшості 5х3); 4:1. Расторгуєв (Маліченко, Сидоров, 54:44 – у більшості 5х3)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ