Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лідер обласної УНП пропонує при виборі заступників Сеника не застосовувати партійного принципу

Не застосовувати партійного принципу при обранні заступників Львівської обласної ради пропонує голова ЛОО УНП Богдан Козак. Про це Козак заявив у коментарі „Гал-info”.
На користь цієї думки Козак приводить аргумент про те, що в даний момент у Львівській облраді немає опозиції. „Є „Свобода”, яка має комісію з питань законності, дотримання прав людини й військових проблем, – каже Козак. – Решта партій БЮТ, УНП НРУ, НСНУ повинні обирати заступників серед достойних претендентів”.
На думку Козака, всі 119 депутатів можуть претендувати на місця заступників голови, тому фракції на своїх засіданнях повинні розглянути це питання, назвати претендентів і узгодити це питання з іншими фракціями.
Водночас, Козак не відкинув того, що й їхня фракція висуватиме свого кандидата на посаду заступника. „Ми ще не збиралися з цього питання, однак у наших рядах є багато достойних людей на цю посаду”, – повідомляє Козак.
Нагадаємо, учора Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендував парламенту прийняти в цілому законопроект про внесення змін до статті 50 Закону «Про місцеве самоврядування в Україні», в якому визначено кількість заступників районних і обласних голів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ