Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Лідера партії «Сила людей» Віталія Ковтуна двічі за ніч затримали п'яним за кермом

Як повідомили на Facebook-сторінці громадської організації Pitbull Lviv, в ніч з 9 на 10 листопада патрульні у Львові двічі затримали нетверезим за кермом лідера партії «Сила людей» Віталія Ковтуна.
Віталій Ковтун

"Два протоколи по 130-ій (ст. 130 КУпАП, – ред.) за одну ніч. 2,47 проміле і відмова", – зокрема повідомили в організації Pitbull Lviv.

"Під час патрулювання по вул. Стрийській, виявили транспортний засіб Nissan Murano, який проїхав перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора, патрульні зупинили даний т.з. Під час спілкування у водія були виявлені ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп'яніння у присутності двох свідків. Проба позитивна 2.47.

На водія було складено протокол ч1ст130 (керування в нетверезому стані) та постанову ч2ст122(проїзд на червоне).

Водія попередили про заборону сідати за кермо в такому стані.

Попри те за деякий короткий час екіпаж отримав орієнтування, що цей автомобіль здійснює рух в напрямку виїзду з міста. Його наздогнали. За кермом був той самий водій. Він відмовився від перевірки. На нього склали ще один протокол за нетверезе водіння", - повідомила в коментарі Гал-інфо речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Довідково.

Віталій Ковтун - львівський бізнесмен та політик. Є власником ріелторської фірми «Дуоком», а також співзасновником кількох ГО та засновником щонайменше двох благодійних фондів. У 2010 році балотувався до Львівської міської ради. Лідер партії «Сила людей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ