Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Лікарі борються за життя одного з «Янголів Інститутської», якого поранили в АТО

Фото з соцмереж.
Фото з соцмереж.
Ігор Галушка. 2014 рік. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.
Ігор Галушка. 2014 рік. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.
Янголи Інституцької до початку обстрілів снайперів 20 лютого 2014 року.
Янголи Інституцької до початку обстрілів снайперів 20 лютого 2014 року.
1/5
Медики Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова борються за життя важкопораненого львів’янина 21-річного Ігоря Галушки. Він один із п’яти хлопців, «Янголів Інститутської», які 20 лютого 2014 року відчайдушно кинулись на передову, аби з-під куль снайперів витягти поранених та забрати полеглих активістів Майдану.

Як повідомив 5 канал, медики лікарні імені Мечникова борються за життя 21-річного бійця з позивним "Тисак". Його вже прооперували. Військовий зазнав поранення у Мар'їнці, рятуючи під обстрілом побратима на позивний "Риба".

Поранення Ігоря Галушки (позивний "Тесак") в коментарі Гал-інфо підтвердив його побратим Микола Притула, ще один із «Янголів Інститутської».

Янголи Інститутської: Історія п’ятьох сміливців, які під кулями снайперів рятували поранених

За його словами, стан Ігора важкий, але стабільний. У нього поранення голови, яке він отримав рятуючи пораненого побратима.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко написав, що якщо обидва бійці, які отримали такі важкі поранення голови, виживуть, то він знову повірить у диво.

Ігор Галушка – львів’янин. Як повідомляло Гал-інфо, 3 травня 2014 року його разом із іншими «Янголами Інститутської» з нагоди Дня Львова нагородили орденом «Почесний знак Святого Юрія» - за сміливість у дні боротьби за волю та єдність України, за вірність у будівництві щасливої та справедливої держави, за мужність без вагань стати охоронцями рідної землі.

У 2015 році Ігор Галушка підписав контракт і пішов на фронт.

Допомогу для Героя та його сім'ї можна переказати на картку мами: Наталія Галушка №4149497855096147.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ