Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лікарі пікетують головне управління охорони здоров’я ЛОДА

Сьогодні, 14 грудня 2006 року, близько ста працівників Львівської комунальної обласної лікарні відновного лікування пікетують Головне управління охорони здоров’я ЛОДА — про це «Гал-info» повідомив координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех. Вдатися до такого кроку працівників лікарні змусила безрезультатність попередніх протестів.
Вимоги, які ставить колектив лікарні відновного лікування до обласного управлінням охорони здоров’я, до ЛОДА, до обласної ради: припинити процес ліквідації Львівської комунальної обласної лікарні відновного лікування, як першої  такої лікарні у Львові та єдиної мережі закладів відновної медицини на Львівщині; повернути безпідставно відібране у лікарні приміщення на вул. Короленка, 9, у якому заклад перебував упродовж 60 років; звільнити з посади головного лікаря Ярослава Шевчука, який став співучасником та виконавцем афери з позбавленням лікарні приміщення на Короленка; провести службове розслідування і покарати винних у незаконному відчуженні будівлі на вул. Короленка, 9; видати представнику профспілкової організації лікарні ухвалу апеляційного суду від 30 листопада 2006 року для можливості її подальшого оскарження у вищих судових інстанціях.
Питання ліквідації лікарні відновного лікування було розглянуто на засіданні медичної секції Громадського форуму Львова. У результаті законні вимоги працівників лікарні  Громадським форумом Львова підтримано. Також ці вимоги підтримали обласне об’єднання вільних профспілок медичних працівників та Конфедерація вільних профспілок Львівщини.
Як зазначив Олег Мацех, пікетувальники зустрічалися із першим заступником начальника ГУОЗ ЛОДА Петром Федунем, проте сторони не дійшли згоди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ