Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лікувально-медичні заклади Львівщини до початку опалювального сезону готові приблизно на 80%

Лікувально-медичні заклади Львівщини до початку опалювального сезону готові приблизно на 80%. Так, як повідомила сьогодні, 27 вересня, на колегії обласного управління охорони здоров’я виконуюча обов'язки начальника відділу капітального будівництва ГУ охорони здоров’я Львівської ОДА О. Сандрачук, із 93-х котелень, які є на балансі лікпрофзакладів області, до осінньо-зимового періоду підготовлено 73 котельні, решту 20 котелень будуть перевірені та апробовані до початку опалювального сезону. Крім цього, відремонтовано 1,3 км. теплових мереж.

 Загалом же, у підпорядкуванні лікпрофзакладів області нараховується 93 паливних котелень, із яких відремонтовано 14 котелень, підготовлено 8 бойлерних, 6 теплових пунктів, налагоджено 26 опалювальних систем та 7 систем гарячого водопостачання. Відремонтовано 10,0 тис. м. кв. покрівель.
 Всі лікувально-профілактичні заклади, які надають ургентну допомогу, забезпечені    альтернативними   джерелами    енергопостачання    (дизель-генераторами, акумуляторними батареями). У  2006 році вперше розроблено програму заходів з енергозбереження, які впроваджуються в лікувально-профілактичних закладах обласного підпорядкування і є складовою частиною підготовки до зими. На виконання цієї програми виділили 1498 тис. грн.
 Зокрема, програмою передбачено провести заміну вікон і дверей на металопластикові, встановлення лічильників обліку теплової енергії, модернізацію котелень, встановлення терморегуляторів.
 На сьогодні за програмою енергозбереження освоєно 1104 тис. грн., а також на суму 977 тис. грн. виконано робіт по енергозбереженню за кошти капремонту. Кошти, які виділяються на проведення капітальних і поточних ремонтів, в основному спрямовуються на виконання заходів із підготовки до зими.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ