Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛК АТП № 1 продовжить обслуговувати маршрути № 63, 36А, 55, 56 та 57 за тимчасовими договорами

Сьогодні, 10 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив 2 рішення, згідно з якими ЛК АТП № 1 обслуговуватиме маршрути 63, 36А, 55, 56 та 57 за тимчасовими договорами.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Управління транспорту з 13 вересня продовжить тимчасові договори на перевезення, зокрема маршруту №63 зі сполученням вул. Під Дубом - с. Воля-Гомулецька - с. Гряда», - доповів начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Відтак, відповідно до прийнятих рішень, з АТП №1 з 13 вересня укладуть тимчасовий договір на автобусний маршрут № 63 на строк 3 місяці або до моменту укладення договору з переможцем конкурсу з визначення автомобільного перевізника. А також з аналогічними умовами 14 вересня будуть укладені тимчасові договори з АТП № 1 на автобусні маршрути № 55, 56, а також з 21 вересня - на автобусні маршрути № 36А, 57.

«Наші маршрути є прибуткові і неприбуткові. Коли ми оголошували конкурс, то кожен, хто брав участь, знав, на що він іде. Сьогодні ми маємо у Львові дуже непросту ситуацію, є міські комунальні підприємства, а також є агломерація приватних, яка об'єднана практично в одну структуру. Якщо одного автобуса недостатньо, потрібно використовувати інші», ー акцентував міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ