Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛКП "Львівавтодор" визначено оператором АСОП у пасажирському транспорті Львівської МТГ

Виконавчий комітет прийняв рішення "Про визначення уповноваженої особи автоматизованої системи оплати проїзду у пасажирському транспорті загального користування у Львівській міській територіальній громаді". Про це повідомили 23 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМ.
Фото ЛМР

ʺНа сьогодні вже прийшли перші зразки карток електронного квитка, монтуємо валідатори та інше обладнання на транспорті засоби. Паралельно робимо дуже багато роботи з юридичної точки зору, і одне з перших рішень, щоб уповноважити ʺЛьвівавтодорʺ бути оператором і впроваджувати цю систему.

Додам, що завершення монтування обладнання і впровадження е-квитка плануємо на січень 2022 рокуʺ, - доповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Відповідно до прийнятого рішення, виконавчий комітет ЛМР визначив ЛКП ʺЛьвівавтодорʺ уповноваженою особою щодо впровадження та функціонування автоматизованої системи оплати проїзду у пасажирському транспорті загального користування у Львівській міській територіальній громаді та уповноваженою особою з надання послуг функціонування автоматизованої системи обліку оплати проїзду та справляння плати за надані транспортні послуги. А також затвердив положення про уповноважену особу щодо впровадження та функціонування автоматизованої системи оплати проїзду у пасажирському транспорті загального користування у Львівській міській територіальній громаді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ