Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП "Львівавтодор" зекономить понад мільйон гривень у співпраці з місцевим бізнесом

ЛКП "Львівавтодор" провело тендер на доступ до спеціального програмного забезпечення автоматизованої системи оплати послуг паркування у Львові. Про це стало відомо з інформації опублікованої в системі публічних закупівель Prozorro.

Загальна вартість тендеру, яку запланував ЛКП "Львівавтодор" становила 3 240 000 грн. В торгах взяли участь три компанії: ТОВ "ДНН ІМПОРТ" з київськими засновниками, ТОВ "ЮНІП УКРАЇНА" засновником якої є швейцарська компанія, та ТОВ "Культура паркування" зі Львова.

Фото Марія Шевців, Гал-інфо.
Фото Марія Шевців, Гал-інфо.
1/1

В результаті торгів, ціну на надавані послуги вдалось знизити на понад мільйон гривень, саме завдяки львів'янам, в той час як інші компанії відмовились опускати ціну.  Таким чином в тендері перемогла місцева компанія з ціною 2 220 000 грн. (ТОВ "ДНН ІМПОРТ" - 3 240 000 грн, ТОВ "ЮНІП УКРАЇНА" - 3 204 000 грн).

Як стає зрозумілим з умов закупівлі, даний тендер передбачає закупівлю послуг з надання доступу до програмного забезпечення, яке автоматизує роботу інспекції з паркування при Управлінні безпеки міста та оператора паркування функції якого виконує ЛКП "Львівавтодор". Також передбачена оренда відповідного обладнання для операторів паркування на період дії договору до 31 грудня 2020.

Наразі переможець очікує рішення тендерного комітету про визнання своєї перемоги та підписання відповідного договору. Варто додати, що торги відбулись ще 15 травня, і сьогодні маємо 2-ий день кваліфікації наданий замовнику послуги ЛКП "Львівавтодор" для прийняття рішення.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий закликав підтримувати місцевих виробників у межах кампанії "Зроблено у Львові", про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Також варто зазначити, як повідомляло Гал-інфо, майже 200 мільйонів євро боргів має Львів перед різними кредитними установами, не враховуючи випущених облігацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ