Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Львівелектротранс» планує закупити сучасні стрілочні переводи

ЛКП «Львівелектротранс» планує закупити стрілочні переводи нового покоління. Як повідомили у комунальному підприємстві, днями представниками Угорського ЗАТ “TEN–T” презентували у Львові сучасні стрілочні переводи, систему керування ними, а також розробки для вдосконалення системи управління тяговими підстанціями. Змонтувати стрілочні переводи планується на другому і шостому трамвайних маршрутах, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Електротранспортники, насамперед, зацікавилися стрілочними переводами, якість і надійність яких в експлуатації є значно вищою від тих, які використовуються в колійному господарстві підприємства сьогодні. Механізми обладнані двома рухомими перами, що переводяться в потрібному напрямку і забезпечують високу надійність в експлуатації; забезпечені функцією підігріву, яка в зимовий період не допускає намерзання льоду і таким чином дозволяє економити на додаткових витратах. Представники угорської фірми гарантують надійну роботу тіл стрілочного переводу упродовж 20 років. Середній експлуатаційний термін таких механізмів вітчизняного виробництва 10–12 років, хоча працівники служби колії “Львівелектротрансу” примудряються на кілька років продовжувати їхній вік. Так на деяких ділянках трамвайної колії стрілочні переводи Донецького заводу “Ремкомугелектротранс” служать уже по 15–20 років.
Сьогодні в колійному господарстві міста експлуатується понад 150 стрілочних переводів, з них 15 автоматизованих, переводити які водій може не виходячи з кабіни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ