Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Львівелектротранс» спростувало інформацію, опубліковану в інтернет-порталі "Сихів медіа"

Сьогодні, 8 липня на порталі "Сихів медіа" була опублікована стаття під назвою "Трамвай на Сихів: міф чи реальність". В ЛКП "Львівелектротранс" повідомили, що подана інформація не є коректною, зміст статті є спотвореною інформацією та не відповідає дійсності.

Опублікована, а пізніше видалена у "Сихів медіа" інформація призвела до того, що у ЗМІ поширилась інформація про те, що ЛКП "Львівелектротранс" назвав "чутками" запланований проект по вул. Замарстинівській, що дозволить об’єднати два густозаселені мікрорайони міста Сихів та Топольну.

В ЛЕТ зазначають, що функцію замовника на проектування та проведення будівельних робіт покладено на ЛКП "Львівавтодор",  відтак коментар ЛКП "Львівелектротранс" з цього приводу мав на увазі що ЛКП "Львівелектротранс" не займається цим проектом, який доручено іншому комунальному підприємству- ЛКП "Львівавтодор", яке вже приступило до проектних та інших підготовчих робіт.

Працівники ЛКП "Львівелектротранс" можуть бути залучені на стадії виконання робіт, а саме під час прокладання колії та будівництво контактної мережі.

Замовником всіх робіт щодо даного проекту  є ЛКП "Львівавтодор"

"Відтак трамвайному маршруту, який з’єднає Сихів та Топольну бути! Перепрошуємо за непорозуміння", - зокрема зазначили в ЛКП "Львівелектротранс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ