Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛКП “Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації“ буде розміщене на вул. В. Липинського, 11

Виконавчий комітет Львівської міської ради з метою організації діяльності Львівського комунального підприємства “Львівське міжміське бюро технічної інвентаризації“ прийняв рішення надати цьому підприємству службові приміщення відділу праці і соціального захисту Шевченківської районної адміністрації у будинку №11 на вул. В. Липинського площею 370 кв. м. Про це повідомив сайт Львівської міської ради.
Також для використання ЛБТІ надаються приміщення другого поверху цього будинку  площею 64,5 кв.м, частина приміщень холів на другому, третьому і четвертому поверхах загальною площею 90 кв.м, та підвал площею 410 кв.м, які неефективно використовуються, відділом праці і соціального захисту Шевченківської районної адміністрації.
Шевченківська районна адміністрація повинна  забезпечити звільнення приміщень до 30 вересня 2006 року, натомість управління комунального майна до кінця місяця повинне вирішити питання про надання службових приміщень для розміщення відділу праці і соціального захисту Шевченківської районної адміністрації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ