Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП "Львівтеплоенерго" боргує зарплату працівникам

ЛКП "Львівтеплоенерго" боргує зарплату працівникам. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі інформаційно аналітичної роботи Мінюсту.

На виконанні у відділі примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області перебуває зведене виконавче провадження №40909546 про стягнення заборгованості з Львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго» (код ЄДРПОУ 05506460), що включає в себе 43 виконавчих провадження про стягнення заборгованості на користь юридичних осіб, фізичних осіб та держави.

До складу вищевказаного виконавчого провадження входить 26 виконавчих проваджень щодо стягнення з ЛМКП «Львівтеплоенерго» заборгованості із заробітної плати та інших платежів, пов’язаних з трудовими відносинами.

Протягом липня 2019 року відділом примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Львівській області стягнено з боржника та перераховано на рахунки стягувачів 437 430,00 грн. заборгованості із заробітної плати та інших платежів, пов’язаних з трудовими відносинами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ