Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛКП „Львівтеплоенерго” реконструювало ще дві котельні

ЛКП „Львівтеплоенерго” реконструювало ще дві котельні – на вулиці Зеленій, 111 і вул. Албанській, 8. Попри це, за словами директора ЛКП „Львівтеплоенерго” Ігоря Марчака, на сьогодні у Львові потребують реконструкції близько 70 котелень, на що потрібно приблизно 5 млн грн. Сьогодні Ігор Марчак продемонстрував журналістам реконструйовані котельні.
Зокрема, у котельні на вул. Зеленій тепер встановлено два котли німецької фірми „Wissman”, ККД яких дорівнює 92-95%. Також для підстрахування було залишено два старих котли, ККД яких становить лише 40%. Потужності двох нових німецьких котлів цілком вистачить для обслуговування 18 житлових будинків. Також Ігор Марчак зазначив, що нові котли дозволять зекономити до 30% газу на місяць порівняно зі старими.
Щодо котельні на вул. Албанській, 8, то її модернізація проходила значно важче  через складне розміщення самої котельні, яка з одного боку забудована гаражами, а з іншого – житловими будинками. Жодної можливості під’їзду до цієї котельні не було, тому котли довелось встановлювати за допомогою кранів. Замість шести старих котлів „Львівтеплоенерго” встановило п’ять нових котлів німецької фірми „Wissman”. Котельня забезпечує теплом 12 сусідніх житлових  будинків.
На реконструкцію цих двох котелень управлінню інженерного господарства Львівської міської ради було виділено 1 040,938 тис. грн на умовах співфінансування за рахунок субвенції з Державного бюджету України та бюджету розвитку м. Львова. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ