Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛКП „Львівводоканал” підготував документи на отримання державної компенсації

„Всі документи  на отримання державного відшкодування „Львівводоканал” підготував і подав на розгляд обласної територіальної комісії, яка у понеділок має затвердити остаточну суму відшкодування. З свого боку ми зробили все, що від нас залежало. Йдеться приблизно про 80 мільйонів гривень відшкодування, проте остаточна цифра буде відома лише в понеділок після затвердження  комісією,” -  повідомив  “Гал-info” начальник ЛКП „Львівводоканал”.

ЛКП  „Львівводоканал”  хоче отримати  відшкодування передбачені постановою Кабінету міністрів України від 22 травня 2006 року  для погашення заборгованості минулих років з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання і водовідведення, затверджених для населення. В державному бюджеті на це виділено понад 2 мільярда гривень
“Я думаю, що ми завершили цей процес. Документи вже підготовані і в понеділок  будуть розглянуті на обласній територіальній комісії, а потім направлені в Київ. Постановою передбачені абсолютно нормальні шанси отримати це відшкодування,” – повідомив “Гал-info” перший заступник міського голови Микола Одуха.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ