Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП „Львівводоканал” сперечається з ТзОВ „Стимул-Сихів”, а мешканці Сихівської, 2 і 4 вже три тижні практично без води

У будинках за адресою вул. Сихівська, 2 і 4 вже протягом трьох тижнів  холодна і гаряча вода практично не подається. Як розповів “Гал-info” головний інженер ЛКП “Львівводоканал” Володимир Садовий, мешканці цих будинків не отримують води, оскільки водопровідні стояки в будинку забруднені. „Ми подаємо чисту воду в будинок, як свідчення в нас є висновки санепідемстанції, проте коли вона проходить через забруднені стояки, то стає непридатною для споживання. З нашої сторони всі зобов’язання перед мешканцями виконані, проте ми не можемо відповідати за внутрібудинкову водопровідну мережу. Цю проблему вирішує ТзОВ „Стимул-Сихів”, який обслуговує ці будинки”, – зазначив Володимир Садовий.
Натомість директор ТзОВ „Стимул-Сихів” Заур Бувішвілі стверджує, що всі водопровідні системи в будинку справні і винне ЛКП „Львівводоканал”, працівники якого неякісно зробили ремонт  водопровідних труб, які підведені до будинків.
„ЛКП  „Львівводоканал” повинне розібратися з своїми трубами. В мене все добре і всі труби в будинках справні. Ми з головним інженером „Львівводоканалу” Михайлом Садовим домовилися, що  в понеділок створимо робочу комісію, яка з’ясовуватиме, хто з нас винен. Проте зазначу, що санепідемстанцією було направлено лист до міського голови Андрія Садового, в якому зазначено, що вини ТзОВ „Стимул-Сихів” в забрудненні води немає”,- розповів “Гал-info”  Заур Бувішвілі.
Зараз в  будинки за адресою вул. Сихівська, 2 і 4 подається вода тільки для технічних потреб, а питну воду підвозять водовози. Коли відновлять нормальне водопостачання цих будинків, поки що не відомо.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ