Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

ЛКП «Збиранка» не ліквідовано, - Маруняк

Зараз ведуться слідчі дії і порушена кримінальна справа щодо діяльності ЛКП «Збиранка». Про це сьогодні, 21 червня, під час брифінгу розповіла голова Сихівської районної адміністрації, заступник голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк, повідомив кореспондент Гал-інфо.
Ірина Маруняк (фото - Serg Bobra)

«ЛКП «Збиранка» працює і не ліквідоване. Не можу вам сказати, чому його немає на сайті Львівської міської ради. Зараз там працює прокуратура і міліція», - сказала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, ЛКП «Збиранка» немає у переліку комунальних підприємств, оприлюдненому на сайті Львівської міської ради. Підприємство займається вивозом твердих побутових відходів у Львові.

Додамо, що підприємство протягом кількох років судилося і не допускало із перевіркою Державну екологічну інспекцію на Грибовицьке сміттєзвалище.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, під час прес-конференції у Львові Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі було прийнято рішення про створення спільної слідчо-оперативної групи з числа працівників центральних відомств ГПУ, Нацполіції та СБУ, які перевірить діяльність ЛКП «Збиранка» та інших комунальних підприємств міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ