Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1625 будинків

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок, 13 жовтня, опалення отримують 1625 споживачів підприємства. За інформацією прес-служби ЛМР.

«Опалення не отримують 4 споживачі, які є на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго». Так, через порив у внутрішньобудинковій системі без опалення будинки на вул. Кошиця,9; пр.Чорновола,49; та вул. Кільцевій, 8 (м.Винники). Пориви ліквідовує власник будинку. Також без тепла залишається один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні на вул. Гнатюка,20/22.

Якщо ж мешканці бачать, що у їх будинку тепла нема, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За словами тепловиків, опалення також подається до усіх садочків, лікарень і поліклінік.

Опалення не отримує лише одна школа по вул. Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська,19) – через ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 09.10.2014р. №377, з 9 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ