Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМКП «Львівтеплоенерго» ремонтуватиме ще один котел на ТЕЦ-1

Попри початок опалювального сезону, ремонтні роботи на об’єктах теплопостачання не припиняються. Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», після завершення всіх робіт з ремонту парового котла №6 на ТЕЦ-1 розпочнуться ремонтні робити на котлі №8. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Більшість обладнання ТЕЦ-1 відслужило уже по три-чотири терміни експлуатації, тому потребує оновлення. Для забезпечення надійної роботи у новому опалювальному сезоні 2011-2012р. на ТЕЦ-1 проведено ремонтні роботи на кількох парових котлах. Термін експлуатації парового котла – 25 років. ПК-6, на якому проведено капітальний ремонт, відпрацював три терміни. Після завершення всіх ремонтних робіт на 6-му котлі будемо розпочинати ремонт на котлі №8. Завдяки тому, що діючий тариф забезпечую постійне надходження коштів, маємо можливість проводити важливі роботи на теплопостачальному обладнанні і під час опалювального сезону», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, Львівська ТЕЦ-1- найбільший об’єкт теплопостачання, який знаходиться на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго». Вона забезпечує тепловою енергією близько 60% житлового фонду, який обслуговує дане теплопостачальне підприємство. Зокрема ТЕЦ-1 здійснює теплопостачання до споживачів у Франківському, Сихівському, Личаківському та Галицькому районах Львова. Через поважний вік ТЕЦ-1 (у 2008р. ТЕЦ-1 відзначила своє 100-ччя) обладнання потребує поетапної реконструкції. Цього року на ремонтні роботи лише на Львівській ТЕЦ-1 ЛМКП «Львівтеплоенерго» витратило близько 5 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ