Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО „Народного Союзу „Наша Україна” виступає проти коаліції у ВР з Партією Регіонів

Львівська міська організація політичної партії «Народний Союз „Наша Україна» виступила із заявою щодо складної політичної ситуації у ВРУ у зв’язку зі створенням коаліції – повідомили в прес-службі партії.
„Ми, члени Львівської міської організації партії «Народний Союз „Наша Україна», враховуючи нинішню складну політичну ситуацію, усвідомлюємо, що створення Помаранчевої коаліції, як команди однодумців з єдиним баченням розвитку України, зайшло в глухий кут. Коаліція не може будуватися на ідеологічних розбіжностях, на неправді та сповідуванні деякими її учасниками по суті більшовицької ідеології.
Переговорний процес свідчить про відсутність єдиного підходу щодо формування парламентської коаліції, а найзапекліша боротьба, як і під час виборів, точиться саме між партнерами Помаранчевої коаліції.
Разом з тим, коаліція з Партією Регіонів для нас не може бути ідеологічно прийнятною, бо означатиме ігнорування історичного моменту, який об’єднав український народ, вселив надію і продемонстрував світові, що ми – сильна духом нація.
Ми заявляємо, що від початку заснування політична партія «Народний Союз „Наша Україна» була і є цілісною, монолітною силою, здатною очолити суспільний поступ, а не структурою для реалізації інтересів та потреб окремих осіб.
Відчуваючи відповідальність перед своїми виборцями за взяті на себе зобов’язання та розуміючи, що наша позиція може бути не врахована при прийнятті політичних рішень керівними органами партії, вважаємо за необхідне консолідувати політичні сили краю та зосередитися на вирішенні економічних питань, поліпшенні добробуту наших краян та захисті інтересів мешканців Львова та Львівщини.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ