Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО НСНУ ініціюватиме виключення з лав партії Безсмертного і Єханурова

ЛМО НСНУ ініціюватиме виключення з лав партії Безсмертного і Єханурова — повідомив «Гал-info» голова ЛМО „Народний Союз „Наша Україна”, голова міжфракційного об’єднання «Наша Україна» у Львівській обласній раді Олег Мандюк. За його словами, «Наша Україна» до середини вересня проведе районні партійні конференції і у кінці вересня ініціюватиме скликання позачергового партійного з’їзду НСНУ, щоб засудити дії лідерів партії, які поставили свої підписи під Універсалом національної єдності.
 «Цей універсал — це не є об’єднання України, це об’єднання олігархічних кланів. Ми не підтримуємо такого кроку. Було чітке рішення політради партії — не йти на жодні угоди з регіоналами. Як нам повідомили? Універсал підписали Роман Безсмертний та Юрій Єхануров, вони пішли проти позиції партії й повинні бути виключені з лав НСНУ», — наголосив Олег Мандюк.
 За його словами, сьогодні, 3 серпня, відбудеться засідання міжфракційного об’єднання «НУ» у Львівській облраді, на якому депутати-нашоукраїнці вирішуватимуть, як діяти далі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ