Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО НСНУ на всеукраїнському партійному з’їзді засудить дії тих керівників Народного Союзу, які пішли на переговори з регіоналами

ЛМО НСНУ на всеукраїнському з’їзді Народного Союзу Наша Україна виступатиме за те, щоб засудити дії тих керівників партії, які пішли на переговори з регіоналами, — таке рішення прийняла міська конференція НСНУ, яка відбулася вчора, 26 вересня. Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар міської організації партії Оксана Кристиняк. Крім цього, за її словами, львівські партійці не підтримують позиції членів НСНУ, які погодилися працювати в уряді Януковича, окрім міністрів, що пішли в Кабмін за квотою Президента.
 «Було рішення президії НСНУ не вступати в жодні переговори із Партією регіонів, тому ми засуджуємо дії тих керівників, які пішли проти цього рішення, й маємо намір заявити про це на партійному з’їзді. Однак, попри все, ми вважаємо, що більшість членів Народного Союзу Наша Україна — це дуже порядні люди і попри всі останні політичні події вони залишаються вірними НСНУ, й тому ми боротимемося до свою партію», — наголосила Оксана Кристиняк.
 За її словами, ЛМО НСНУ не закрила свою міську партконференцію й чекає рішення центрального керівництва партії щодо того, чи вступатиме фракція «Нашої України» у Верховній Раді в коаліцію з Партією регіонів.
Нагадаємо, партійний з’їзд Народного Союзу Наша Україна призначено на 21 жовтня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ