Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО СПУ заявляє про неправильний підрахунок голосів на виборах до ЛМР

„Наші спостерігачі зібрали підписи і ми звернулися до Львівської міської ТВК з проханням перерахувати голоси на дільниці N 127   ТВК N 113. Комісія спочатку не погоджувалось, проте пізніше більшістю голосів все ж таки дозволило зробити такий перерахунок під час якого виявилось що у копії протоколу, яку подали нам спостерігачі за СПУ проголосувало 16 осіб, в оригіналі протоколу 19, за даними внесеними до комп’ютера ТВК – 36, а в мішку з бюлетнями виявилось 164. І це лише одна дільниця” — сказав голова ЛМО СПУ Віктор Савченко.
За його словами львівські соціалісти впевнені, що невідповідність є і в даних деяких інших конкретних дільниць, тож вони планують подавати скаргу до ЦВК з вимогою перерахувати голоси спочатку по тих дільницях, щодо достовірності результатів на яких є сумніви, а потім і по всьому Львову.
Віктор Савченко зазначив, що до нього зверталися і представники інших політичних сил, зокрема Блоку Кармазіна, „Еко+25%” та БЮТ. Він зазначив, що не виключає також методів громадського впливу. Щодо причин невідповідності даних Віктор Савченко відмовився коментувати, зазначивши, що це повинен встановити слідчий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ