Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛМР надасть двокімнатну квартиру бронзовій призерці Олімпіади 2020 року

Сьогодні, 26 серпня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення надати двокімнатну квартиру бронзовій призерці Олімпіади 2020 року.
Українська борчиня Алла Черкасова

В рішенні виконавчого комітету погоджено надання двокімнатної квартири з оформленням відповідного ордеру, українській борчині вільного стилю, бронзовій призерці Олімпійських ігор 2020 року, майстру спорту України міжнародного класу, черговику Львівської міської ради з 23.02.2022.

Квартира передана Львівській міській раді відповідно до ухвали міської ради від 17.02.2022 № 1997 “Про надання згоди на прийняття у власність об’єкта нерухомого майна на вул. Малоголосківській, шляхом укладення договору про пожертву“.

Нагадаємо, львів'янка Алла Черкасова у категорії до 68 кг здобула для України бронзову нагороду з греко-римської боротьби на Олімпійських іграх у Токіо. Алла Черкасова перемогла олімпійську чемпіонку Ріо-2016 Сару Досо з Японії.

Зазначимо, 32-річна Алла Черкасова є борчинею вільного стилю, бронзовою призеркою Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонкою світу та Європи, призеркою чемпіонату світу і Європи, золотою медалісткою кубку світу. Майстер спорту України міжнародного класу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ