Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНУ ім. І. Франка „відкрив” „Лабораторію ідей”

У вівторок, 10 жовтня, у Львському національному університеті відбулася презентація Громадської організації «Лабораторія ідей», що сприяє створенню мережі для підтримки та розвитку талановитих студентів – повідомили „Гал-іnfо” у ГО „Лабораторія ідей”.
Першою акцією «Лабораторія ідей» стала презентація Конкурсу ідей «ІНОходець», котра проходить за підтримки Міжнародного проекту UBDC (Університетські центри розвитку підприємництва).
Конкурс ідей «ІНОходець» покликаний допомогти студентам втілити у життя їхні ідеї в галузі технологій та соціальних проектів. Сприяти цьому повинні також головні призи переможцям (1000 та 500 євро у кожній з галузей), а також спеціальні нагороди від партнерів конкурсу, котрими виступають провідні міжнародні корпорації.
Під кінець презентації публіку, котрої зібралося близько 150 осіб у «Студентському клубі», розважили джазовими піснями переможець конкурсу «Шанс» Дмитро Табаков та джазова співачка Брія Блессінг.
У найближчих планах «Лабораторії ідей» проведення тренінгів та семінарів. Найближчий з них – «Тренування креативності», котрий проведуть шведські студенти – відбудеться сьогодні, 11 жовтня, у ЛНУ ім. І. Франка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ