Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОДА і СЕС обговорили паразитів

Днями за ініціативи управління культури та туризму облдержадміністрації та обласної санепідемстанції відбулося розширене засідання туристичного активу Львівщини. На зустрічі обговорювалися питання профілактики та запобігання інфекційних та паразитарних захворювань при організації туристичних вітчизняних та зарубіжних поїздок. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.
Як зазначив заступник начальника управління культури та туризму облдержадміністрації Андрій Клімашевський, у 2005 році відбулося значне зростання кількості зарубіжних туристів та вітчизняних і іноземних екскурсантів, тому надзвичайно доцільним є проведення інструктажів та профілактичних дій з запобігання захворювань малярією, пташиним грипом та іншими паразитарними захворюваннями.
Заступник головного державного санітарного лікаря Олег Когут провів детальний інструктаж з питань профілактики та запобігання захворювань, зупинився на хроніці паразитарних та інфекційних захворювань. Зазначив, що недбале ставлення туристів до порад лікарів призводить до небажаних наслідків.
Підсумовуючи зустріч, присутні дійшли згоди, що необхідно проводити широке висвітлення питань профілактики в засобах масової інформації з метою підвищення свідомості громадськості та активізувати співпрацю між туристичними підприємствами і санітарно-епідеміологічними службами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ