Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОДА не могла припуститися порушень при продажі ділянки у Великих Мостах - Олександр Ганущин

Обладміністрація не могла допуститися незаконних дій під час продажу земельної ділянки у місті Великі Мости Сокальського району, -- прокоментував скандал навколо продажу ділянки у Великих Мостах заступник голови Львівської ОДА Олександр Ганущин.
„Ділянку не могли продати незаконно, особливо якщо це питання погоджували в ЛОДА. Ділянка юридично лежить за межами Великих Мостів, і право на її продаж мала районна держадміністрація, а не місто. Звісно, продати 7,46 га за 1,5 млн. гривень - це дешево, але зараз ніхто не прагне купувати землю. Великим Мостам залишається або отримати 1,3 млн. гривень від продажу ділянки, або не отримати нічого”, - каже чиновник.
За його словами навіть якщо питання піднімуть на сесії обласної ради, це не допоможе. „Рішення сесії ЛОР будуть лише декларативними, але ситуації не змінять. До того ж, не хотілося б, щоб інвестор відмовився від своєї ідеї. Це німецька фірма, і вони зроблять усе краще, ніж українські інвестори”, - сказав Олександр Ганущин.
Нагадаємо, що сьогодні депутат Львівської обласної ради Володимир Говірко заявив, що ділянку у місті Великі Мости Сокальського району на Львівщини продали незаконним шляхом, адже на це не дали свого погодження депутати та виконком Великомостівської міської ради. Ділянку площею 7,46 га продали за 1,5 млн. гривень. Попередньо планується, що на цьому місці буде збудовано завод абразивних матеріалів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ