Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛОДА закликає львів’ян не купувати квартири, у будинку який будує на вул. Балабана, 12 ТзОВ „Західбудінвест”

14 березня відбулася нарада першого заступника голови ЛОДА Мирослава Сеника з керівництвом фірми „Галімпекс – склодзеркальний завод” щодо врегулювання проблемних питань, які виникли у підприємства з фірмою „Консоль”, яка проводить будівельні роботи на вулиці Балабана, 12 на території колишньої ткацької фабрики ЗАТ „Левтекс” (офіційним замовником житла виступає ТОВ „Західбудінвест”). Про це „Гал-info” повідомив перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник. Він також розповів, що незабаром буде підготовлено заяву Львівської ОДА, у якій будуть закликати мешканців Львова не купувати квартири в в будинку який будує „Західбудінвест”, оскільки дозволів на здійснення цих робіт підприємство немає.
„Ми попередили „Західбудінвест” про те, що вони не мають права проводити будівельні роботи, оскільки не мають на це дозволів. Також дано доручення райадміністрації та держбудконтролю проконтролювати, щоб там нічого не будували. Крім того прес-служба має підготувати звернення до льв’ян, щоб вони не купували там квартир, бо можуть опинитися у дуже неприємній ситуації”, — зазначив Мирослав Сеник
Нагадаємо, що 23 лютого близько 200 працівників „Галімпекс” пікетували ТОВ ”Консоль” з вимогою припинити будівельні роботи, які проводить фірма на вулиці Балабана, 12 на території колишньої ткацької фабрики ЗАТ „Левтекс”. За словами генерального директора склодзеркального заводу Богдана Дацка, кримська фірма „Консоль” будує на території колишньої фабрики елітне житло, однак належної документації для проведення цих робіт у фірми немає. За його словами, у новобудові вже продано 16 квартир, а роботи, які там виконуються, руйнують склодзеркальний завод і спрямовані на його закриття.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ