Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лофери для жінок: і на літо, і на зиму

Чимало жінок у повсякденному житті зобов'язані використовувати виключно класичний стиль. Часто це зумовлено тим,  що в їхній сфері роботи або навчання встановлено чіткі рамки дрес-коду. Звісно, найпростішим виходом із ситуації є туфлі, проте не кожна може дозволити собі знаходитися весь день на високих підборах. В цьому випадку ми радимо звернути увагу на альтернативу з плоскою підошвою: дербі, оксфорди або ж лофери. В цій статті ми розглянемо саме останній фасон, оскільки він користується величезною популярністю, а деякі виробники взуття почали виготовляти його навіть з урахуванням сезону. 

Як відомо назва “лофери” пішла від англійського слова “loafer”, що означає “лінивий”. Назва фасону перш за все зумовлена відсутністю застібки, що робить її більш зручною у використанні, і запобігає розв'язуванню шнурків у найбільш непідходящий момент. 

Що пропонує асортимент світових брендів сьогодні?

Чимало виробників стежить за тенденціями, відповідно, вносять деякі стилізовані деталі і в конструкцію, і в декоративне оформлення кожної пари. Наприклад, якщо класичний крій відрізнявся тендітністю, максимально тонким матеріалом верху та підошви, то сьогодні дизайнери пішли в сторону тенденції, та пропонують значно більший спектр варіантів.  Дуже легко знайти і вищеописані варіанти, проте великою популярністю користуються і новомодні. Останні відрізняються масивною платформою з грубим протектором, мис більш опуклий, ніж традиційній версії, присутня чимала кількість декоративних деталей у вигляді логотипів, різного роду пряжок, тощо. Це дозволяє знайти для себе варіант, який якнайкраще підкреслить ваші вподобання, увагу до деталей, і допоможе виглядати стильно, незважаючи на оточуючих вас атмосферу. 

Що стосується сезонності

Основа конструкції в деяких варіантах набула вищеописаних видозмінень, тобто осучаснилася. Але це не все — якщо внутрішня частина зазвичай виготовлялася з натуральної або штучної шкіри, то сьогодні, враховуючи більш теплі зими, модельєри почали використовувати хутро в якості утеплювача. Це робить модель більш практичною, захистить вас від холоду і дозволить виглядати стильно незважаючи на погодні умови, що вкрай важлива для кожної дівчини.

Ми знаємо, що знайти гідну модель буває доволі важко, оскільки на перший погляд не так просто визначити чи є вона дійсно якісною. Тому ми ділимося з вами ресурсом, який пропонує виключно оригінальні товари від більше ніж 100  відомих виробників з усього світу. Інтернет-магазин MD-Fashion вже готовий допомагати вам. Переходьте та обирайте.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ