Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Логотип міста Львова оновлять

Сьогодні, 17 жовтня, у Львові презентували оновлений логотип міста, а також доповнення його бренд-буку. Над редизайном промоційного лого працював його автор – дизайнер Юрій Крукевич, інформує кореспондентка Гал-інфо.

Як розповіла під час презентації начальник відділу промоції міста Соломія Короненко, логотип у звичному для львів’ян варіанті був створений напередодні святкування 750-річчя Львова. Тоді його планували використати лише як лого самого свята, однак львів’яни та гості міста дуже позитивно відгукнулись про це зображення і згодом його офіційно затвердили як промоційний логотип Львова.

Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо
1/3

Незважаючи на те, що саме зображення сподобалось багатьом, з ним доволі важко працювати з точки зору графічного дизайну, пояснила Соломія Короненко. Саме з цієї причини відділ промоції міста вирішив оновити промоційне лого Львова, зробивши його більш динамічним, а також додавши інші елементи до бренд-буку міста. Оновлений варіант з’явився в результаті співпраці відділу промоції міста з дизайнером Юрієм Крукевичем, а також після численних обговорень з фахівцями у сфері дизайну та реклами.

За словами самого автора лого Юрія Крукевича, найважчим під час редизайну було те, що зображення потрібно було водночас і оновити, і залишити його впізнаваним для мешканців та гостей міста. Основні зміни були пов’язані з використанням зображення самих веж – відтепер їх можна міняти місцями та зміщувати по вертикалі, а це створює враження простору міста, який ми бачимо з різних ракурсів.

Окрім цього, до традиційних веж, зображених на лого, додали велику кількість тематичних піктограм. Вони відображатимуть події, які відбуваються у Львові, і з’являтимуться на різноманітній промоційній та сувенірній продукції. Соломія Короненко також додала, що промоційний відділ міста планує розмістити цей набір піктограм на веб-сайті ЛМР, аби організатори міських подій могли розміщувати власний варіант логотипу Львова на своїх афішах.

Нагадаємо, промоційне лого Львова містить зображення п’яти кольорових веж, а саме дзвіниці Вірменського собору, вежі Корнякта, міської ратуш,і вежі Латинської катедри та дзвіниці монастиря Бернардинів. 

1/1
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ