Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОК СПУ тимчасово згортає свої намети під стінами ЛОДА, проте не припиняє вимагати перерахунку голосів

ЛОК СПУ тимчасово згортає свої намети під стінами ЛОДА, проте не припиняє вимагати перерахунку голосів. „Ми об’єднаємося з Віче, Селянською партією, Блоком Кармазіна та Блоком Писарчука і будемо через суд вимагати перерахунку голосів до Львівської обласної ради”, - сказав сьогодні, 6 квітня, під час брифінгу голова ЛОК СПУ Євген Таліпов.

Він також зазначив, що зібраний фактичний матеріал, на підставі якого і подаватимуться позови, буде передано в прокуратуру. Євген Таліпов також оприлюднив звернення, яке, зокрема, планує надіслати до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів. „Ми виявили на багатьох виборчих дільницях, протоколах і даних на сервері ЦВК перекручення фактів підрахунку голосів виборців, перекладання виборчих бюлетенів від „малих” партій до  „великих” – Блоку „Наша Україна”  та БЮТ, а потім загадкове зникнення пакетів з бюлетнями саме цих блоків, пошкодження і невідповідне зберігання документів на виборчих дільницях і тому подібне”, - йдеться у зверненні.
„У нас вкрали 33 тисячі голосів”, - додав Євген Таліпов. За його словами, вони мають достовірні відомості про фальсифікацію виборів на 5 дільницях Львова, але впевнений, що ще 25 дільниць з порушеннями, які потрібні для того, щоб провести перерахунок по цілому Львову, набереться.
Нагадаємо, що після 26 березня на знак протесту проти фальсифікацій на виборах до Львівської обласної ради ГП „Пора”, СПУ, ВО „Свобода”, Блок Юрія Кармазіна і партія „Віче” сформували у сквері навпроти входу у Львівську ОДА наметове містечко.
Рішенням Галицького районного суду міста Львова від 3 квітня заборонено проводити масові заходи навпроти будинку  ЛОДА до завершення процедури підрахунку голосів на виборах депутатів Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ