Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОК СПУ, у зв’язку з фальсифікацією виборів, висловлює недовіру голові Львівської ОДА Петру Олійнику

ЛОК СПУ, у зв’язку з фальсифікацією виборів, висловлює недовіру голові Львівської ОДА Петру Олійнику та вимагає від Президента України його звільнення та призначення нового керівника області — про це йдеться у заяві, яку оприлюднив 31 березня 2006 року  під час прес-конференції голова ЛОК СПУ Євген Таліпов. 
За його словами, Соцпартія оголошує про створення коаліції національно-демократичних сил для спротиву діям обласної влади, яка використала адміністративний ресурс для фальсифікації результатів голосування.
У разі невиконання вимог СПУ, як заявив Євген Таліпов, Соцпартія залишає за собою право вжити заходів громадянської непокори і протесту, зокрема, соціалісти обіцяють перекрити вулиці і вхід до Львівської ОДА, якщо це буде необхідно.
На думку СПУ, на Львівщині у них вкрали близько 6% голосів виборців. На разі, під заявою підписався тільки голова ЛОК СПУ Євген Таліпов. Щоправда, під заявою також зазначені прізвища голови виконкому ЛОО ГП «Пора» Андрія Рожнятовського, голови ЛОО Блоку Юрія Карамазіна, Павла Барнацького та голови ЛОО ВО «Свобода» Олега Панкевича, однак наразі вони свої підписи ще не поставили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ