Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО ГП «Пора» пропонує в сесійному залі ВРУ влаштувати Музей проституції

Сьогодні ЛОО ГП «Пора» оприлюднила своє бачення розв’язання політичної кризи, не пошкодувавши для цього засобів гумору і сатири.
Текст звернення, яке пористи пропонують передавати з рук в руки, подаємо нижче.

„Люди стомились від політичного маразму. Політики так загрались у свої ролі, що парламент перетворився на театр абсурду, де виступають нікому вже не смішні клоуни. Гроші діляться за кулісами, інтриги подаються як турбота про народ, а глядачі розходяться до своїх насущних проблем, плюючи в сторону сцени. Жоден варіант коаліції між парламентськими політичними силами вже не в стані стати коаліцією народної довіри.
Нарешті стало видно, що і ці вибори стали бізнесом на людських мріях, а народ проголосував не за своє майбутнє, а за чужі гроші. До влади прийшли ті, проти яких суспільство виступило у 2004 р., і ті, хто не захотів їх покарати... Їхній порятунок – негайний відхід на пенсію та каяття перед виборцями.
 Вихід із кризи знайде тільки нове покоління молодих і фахових політиків, котрі не мають досвіду політичних шоу та спекуляцій. Простими перевиборами нічого не вирішиш. Стару бабу молодицею не зробиш.  Тому пропонуємо наступні варіанти виходу із патової ситуації:
1. ЗаМорозити депутатів Верховної Ради на кілька років, а за виручені від їхньої бездіяльності кошти розвивати вітчизняну психіатрію. У приміщенні парламенту можна буде влаштувати Музей Проституції, щоб зібрати гроші на наступні вибори, а не забирати їх з податків і так не надто заможних громадян.
2. Переселити склад ВРУ на острів Зміїний, і переконуючи депутатів, що йде трансляція сесії, проводити показ передачі «За склом».
3. Роздати «народним керманичам» по персональному керму, бо створення та розпад різноманітних коаліцій не закінчиться ніколи.
4. У відповідь на довголітні експерименти над власним народом та схожість поведінки, віддати парламентарів для наукових  дослідів, звільнивши пацюків, які не представляють аж такої серйозної  шкоди.
5. Враховуючи роботу сьогоднішнього складу парламенту та турботу за майбутнє, передати заробітню плату «народних обранців»  за останні три місяці дитячим будинкам.
Якщо попередні варіанти є неприйнятними для депутатів, ми пропонуємо провести перевибори до парламенту, після негайного відходу усіх теперішніх політичних лідерів зі своїх посад, якщо вони справді переймаються об’єднанням суспільства більше ніж власними амбіціями. А Президенту  України  нарешті усвідомити відповідальність за ситуацію в державі, пам’ятаючи, що кожне його слово, кожна дія чи бездіяльність є доленосною для мільйонів людей, які хочуть тільки одного – жити в нормальній країні.”


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ