Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО НСНУ підтвердила свою підтримку Андрія Садового на посаду міського голови Львова

Сьогодні, 21 березня, Президія Львівської обласної організації політичної партії „Народний Союз „Наша Україна” поширила заяву з приводу застосування до Андрія Садового, члена партії „Наша Україна”, самовисуванця на посаду міського голови Львова „чорних” піар-технологій. У заяві, зокрема, сказано:
 „Обласна конференція Львівської обласної організації політичної партії „Народний Союз „Наша Україна” висунула кандидатом на посаду міського голови Львова свого однопартійця Андрія Садового. Міська міжпартійна конференція виборчого блоку „Наша Україна”, на якій були присутні делегати від усіх чотирьох суб’єктів блоку, обираючи з-поміж двох кандидатів, більшістю голосів надала підтримку Василеві Куйбіді, як єдиному кандидату від блоку.  
 Партія „Наша Україна” виважено поставилась до рішення міської міжпартійної конференції, розуміючи, що вибір міського голови – це ексклюзивне право міської громади. Завдання політичних сил – лише представити кандидата суспільству, заґарантувати йому політичну, кадрову та організаційну підтримку.
Ми були переконані, що після Помаранчевої революції політики уже ніколи не опустяться до застосування брудних піар-технологій, дезінформації та шантажу, ніколи не порушать принципи, відстояні на Майдані.
На жаль, проти члена партії „Наша Україна”, самовисуванця на посаду міського голови Львова Андрія Садового застосовано весь спектр найчорніших технологій. Причому, суть очорнення полягає не лише в дискредитації самого Садового, але і партії „Наша Україна”. В той же час деякі політики розпочали кампанію на дестабілізацію ситуації всередині партії „Наша Україна”, грубо втручаючись у внутріпартійне життя, зокрема намагаючись запровадити цензуру у партійному виданні „Так! Захід”.
Партія „Наша Україна” – демократична політична партія, а тому змушена гостро реагувати на подібні речі, захистити однопартійців, на яких чиниться брутальний тиск, відстояти свою честь, своє демократичне право на власну позицію.  
Тому Президія Львівської обласної організації політичної партії „Народний Союз Наша Україна” підтверджує рішення обласної конференції щодо Андрія Садового, як кандидата на посаду міського голови Львова від партії „Наша Україна”, та надає йому свою моральну підтримку”. Про це повідомила прес-служба ЛОО НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ