Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО НСНУ вимагає відповідальності керівництва

Львівська обласна організація політичної партії „Народний Союз Наша Україна” вимагає термінового скликання позачергового звітно-виборного партійного з’їзду, вироблення нової стратегії та тактики діяльності „Нашої України”. Звернення такого змісту було ухвалено учора  на засіданні Ради ЛОО.

У зверненні львівські нашоукраїнці констатують, що Президент постав перед нелегким вибором – знаходити підстави та розпускати Верховну Раду або вносити на посаду прем’єр-міністра України кандидата від так званої антикризової коаліції Віктора Януковича. І перший, і другий варіант неминуче призводив до протистояння Президента і Верховної Ради, поглиблення протиріч між „помаранчевим” та „біло-блакитним” політикумом, заходом і сходом нашої держави, посиленням сепаратистських тенденцій, а навіть до розколу країни.
Однак, на їхню думку, Президент Віктор Ющенко пішов на вимушений крок. Щоб зупинити антидержавницькі тенденції, він домігся підписання головними суб’єктами політичного процесу в Україні базового документу – Універсалу національної єдності, який чітко визначив перспективи зовнішньої і внутрішньої політики України.
Причину такої ситуації ЛОО НСНУ вбачає у діяльності окремих членів керівних органів нашої партії та порушення ними Cтатуту і партійної Програми. Через це „Наша Україна” стала заручником кон’юнктурних позицій та владних амбіцій окремих членів Президії НСНУ.
Крім того, Львівська обласна організація НСНУ вкотре наголосила, що коаліція фракції „Наша Україна” у Верховній Раді із Комуністичною партією є цілковито неприйнятною для Львівської партійної організаці.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ