Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО НСНУ вимагатиме від Мороза розслідування побиття у Верховній Раді нардепа В’язівського, а він проситиме цього не робити

ЛОО НСНУ вимагатиме від Олександра Мороза детального розслідування інциденту побиття у стінах Верховної Ради Володимира В’язівського — повідомив «Гал-info» депутат Львівської обласної ради, заступник голови виконкому ЛОО Народний Союз «Наша Україна» Олесь Старовойт. Заяву-звернення до голови Верховної Ради обласні „нашоукраїнці” збираються надіслати вже сьогодні, 27 липня.
За словами Старовойта, «Нашій Україні» стало відомо, що в день, коли стався цей прикрий інцидент, в стінах Верховної Ради перебували не тільки народні депутати, а й сторонні особи — охоронці й просто випадкові люди, які мають стосунок до Партії регіонів. Як припускає Олесь Старовойт, ці люди могли брати безпосередню участь у численних сутичках, які виникли 11 липня у стінах Верховної Ради.
 «Є внутрішня зйомка того сесійного засідання. Крім цього, багато телеканалів мають відео зі скандальної сесії Верховної Ради. Ми вимагатимемо, щоб було перевірено всіх осіб, які були тоді в стінах парламенту і, якщо підтвердиться наша інформація, що у ВР 11 липня були випадкові люди, то винні у цьому мають бути покараними», — наголосив Олесь Старовойт.
 Нагадаємо, 11 липня під час сутички у парламенті Володимир В’язівський отримав забій грудної клітки й глибоке розсічення верхньої губи. За словами Олеся Старовойта, розсікти губу в такий спосіб простим ударом дуже важко, тому члени «Нашої України» припускають, що під час сутички із нардепом хтось використав розповсюджений вуличний прийом — удар перснем з гостро ріжучим каменем.
 Водночас Володимир В’язівський запевнив «Гал-info», що про таку ініціативу обласної організації НСНУ він чує вперше й не просив обласних партійців вдаватися до такого кроку.
 «Цей інцидент жодним чином позитивно не характеризує роботу Верховної Ради і я не вважаю, що потрібно його розмусолювати. Звичайно, те, що сталося, дуже прикро, але треба бути виваженими», — пояснив В’язівський.
 За словами нардепа, він звернеться до керівництва обласної організації Народного Союзу «Наша Україна» і проситиме не готувати заяви до голови парламенту з приводу побиття.
 Олександр В’язівський також не відкидає, що 11 липня у Верховній Раді могли бути сторонні люди й вони могли брати участь у сутичках. За його словами, депутати від фракції БЮТ мають фотофакти, на яких у Верховній Раді зафіксовано осіб, які не є працівниками секретаріату ВР, народними депутатами чи журналістами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ