Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УНП братиме участь у „круглих столах” правих партій і створила Координаційну раду – Ярослав Тимчак

«Вчора, 29 січня, відбувся провід Львівської обласної організації Української народної партії, де було прийнято рішення про створення Координаційної ради чи комітету „круглих столів” правих партій Львівщини», – повідомив «Гал-info» заступник голови ЛОО УНП Ярослав Тимчак.
 За його словами, обласний провід схвалив рішення про участь і можливе об’єднання правих партій Львівщини.
«Ми підтримали ідею створення Координаційної ради як робочого органу, яка і повинна визначити подальший формат проведення переговорів, а також визначити дату наступного проведення „круглого столу” і загалом черговість проведення формату співпраці правих партій Львівщини», – сказав Ярослав Тимчак.
Він також зазначив, що має надію і на участь КУН, ВО «Свобода» і УРП «Собор». «Як мені відомо, вчора обласні організації цих партій також проводили проводи партій, і я очікую позитивних результатів від цих партій», – зазначив Ярослав Тимчак.
 Нагадаємо, 22 січня 2007 року відбулось перше засідання „круглого столу” з приводу можливого майбутнього об’єднання політичних партій правого спрямування, на якому були присутні обласні організації п’ятьох політичних сил: УРП «Собор», ВО «Свобода» Народного Руху України, Конгресу Українських Націоналістів та Української народної партії, які висловились за можливе об’єднання правих сил Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ