Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УНП і НРУ готові до об’єднання демократичних сил Львівщини – Іван Рудницький

«Проведення „круглого столу” є позитивним сигналом і доброю ідеєю для об’єднання політичних сил демократичного спрямування Львівщини в одну партію», – повідомив «Гал-info» депутат Львівської міської ради, член НРУ Іван Рудницький.
            За його словами, таке об’єднання потрібно було розвивати значно раніше, адже «у державі майже не представлені демократичні сили». «Принциповим вважаю позицію саме не створення принципово нової партії, а об’єднання існуючих сил в одну політичну партію. Це сприятиме спільній співпраці інтелектуальних ресурсів і можливостей задля блага нашої держави», – сказав Іван Рудницький.
            На думку депутата, таке можливе об’єднання уже обговорювалось при утворенні Народного Союзу «Наша Україна», проте тоді з невідомих причин воно відійшло на задній план. «Тепер зрозуміло, що це була велика помилка і потрібно якнайшвидше об’єднати усі демократичні сили регіону і держави загалом з метою майбутнього політичного впливу на ситуацію в державі, адже зараз у державі панує фактична влада представників антикризової коаліції, які узурпували владу у своїх руках. Можу сказати, що організація „круглого столу” є конкретним шляхом і засобом для знаходження шляху об’єднання усіх партій демократичного спрямування Львівщини, і УНП, і НРУ повністю готові до об’єднання. Загалом, у багатьох членів є глибоке розуміння необхідності створення єдиного політичного фронту демократичного спрямування Львівщини», – зазначив Іван Рудницький.  
            Нагадаємо, як повідомляло «Гал-info», у понеділок, 22 січня, відбудеться засідання „круглого столу” представників ЛОО УНП, НРУ, ВО «Свобода», КУН, УРП «Собор», ХДС. Під час „круглого столу” буде обговорено перспективи консолідації правих сил на Львівщині та можливість подальшого об’єднання в єдиний політичний блок або партію.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ